POZDRAV IZ UMAGA

Čas hitro teče in tudi priprave v Umagu se počasi zaključujejo... pa vseeno malo utripa z Jadrana.

Za naše kadete in mladince so se priprave začele v sredo, nekako dve uri vožnje iz Celja se nahaja lepo jadransko mestece Umag, ki s svojo infrastrukturo nudi odlične pogoje za priprave nogometašev. Letošnjo zimo se je tam zvrstilo vsaj 15 ekip iz cele Slovenije in tudi širše.

V nadaljevanju je nekaj slik utripa priprav in prijateljske tekme mladincev in kadetov z sovrstniki iz Veržeja. Fantje se jutri v soboto vračajo domov, kjer se bodo ustavili v Domžalah oz. Radomljah in odigrali še eno prijateljsko tekmo. Nato jim ostane še dobre tri tedne do začetka spomladanskega dela prvenstva, verjamem, da bodo dobro pripravljeni začeli z zbiranjem potrebnih točk.

TEKMA Z VERŽEJEM

TEKMA Z VERŽEJEM

TEKMA Z VERŽEJEM

TEKMA Z VERŽEJEM

TEKMA Z VERŽEJEM

TEKMA Z VERŽEJEM

TEKMA Z VERŽEJEM

TRENER VASKE DAJE NAVODILA

 

STROKOVNA EKIPA

PRED TRENINGOM

 

POGOJI IN VREME SO ODLIČNI

JANI S TIMOTEJEM KRAJNCEM, KI JE POMAGAL PRI ORGANIZACIJI PRIPRAV.

 

lp B.K

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive