LEP IZKUPIČEK VIKENDA

Ta vikend je bil za naše selekcije nadvse uspešen in samo želimo si lahko še več takšnih predstav. Pa pojdimo lepo po vrsti;

Selekcija U-13 ; ker naslednji teden pričnemo s prvenstvom, smo se odločili da se udeležimo turnirja v Trbovljah, kjer se je igralo enako kot v ligi, torej po sistemu 9:9. Na turnirju sta bili dve skupini (2 krat po 4 klubi) in v nadaljevanje sta odšli samo prvo in drugo uvrščeni v skupini. Iz skupine smo se uvrstili naprej in v polfinalu igrali z NK Rudar Velenje. Po gladki zmagi smo se uvrstili v finale, kjer so nas čakali domačini NK Rudar Trbovlje. V finalu nismo bili tako uspešni kot v polfinalu in žal smo izgubili. Vendar smo kljub vsemu z našimi predstavami lahko zadovoljni, saj smo prikazali dobre igre ne glede na izostanek dveh standardnih igralcev (Štante in Kolenc). Fantje so pokazali da so pripravljeni na začetek pomladi, ko bodo poizkusili ponoviti zelo uspešen jesenski del (9 tekem 9 zmag in gol razlika 53:8).

Selekcija U-14 ; prva tekma pomladi in že kar prva tekma z mestnim »rivalom« NK Celje. Pred tekmo je bila med nami samo 1 točka razlike in obetal se je zelo zanimiv boj, med drugim tudi boj za prvo mesto na točkovni razpredelnici. Naši Šampioni so v tekmo krenili odločno in mirno, kljub temu da je bil nasprotnik fizično močnejši. Vse naloge so izpolnjevali tako kot smo se dogovorili, malo pa nam je pomagal tudi nasprotnik sam, saj je eden izmed njih zaradi nespametnosti prejel rdeči karton. Prvi polčas se je končal z rezultatom 0:0, vsi zadetki pa so padli v drugem polčasu. Za naše vodstvo z 1:0 in 2:0 je poskrbel Mlinar, v zadnjih minutah pa so uspeli zadeti tudi nasprotniki. Končni rezultat tekme je bil 2:1 v našo korist in tako smo »ubili dve muhi na en mah«, zmagali smo v mestnem derbiju in zavihteli smo se na sam vrh točkovne razpredelnice. Vse to samo kaže na naše kvalitetno delo z mlajšimi selekcijami, saj vrh razpredelnice zasedamo v vseh ligah MNZ, kjer se vodijo rezultati (prvi smo pri U-13 in U-15, medtem ko se rezultati pri mlajših selekcijah ne vodijo). Skratka, fantje le tako naprej!

Selekcija U-15 ; tudi naše fante U-15 je čakala prva spomladanska tekma v prvi ligi U-15 vzhod, nasprotnik NK Poli Drava Ptuj. Razlika med obema kluboma je bila 1 točko in tudi po tokratnem srečanju razlika ostaja ista. Fantje kljub vodstvu skozi skoraj celotno srečanje, niso uspeli zmagati, saj so 5 minut pred koncem dobili nepotreben zadetek in srečanje se je končalo z rezultatom 1:1. Kljub vsemu ne smemo biti preveč nezadovoljni, saj smo se iz prve tekme in iz prvega gostovanja vrnili neporaženi, mirno pa lahko rečemo da smo pustili kar dober vtis. Vse to nam mora biti motivacija za naprej, saj je spomladanski del še dolg ter priložnosti za dokazovanje še veliko.

Selekcija U-16 ; naše kadete je čakala zahtevna tekma, saj so se srečali z vrstniki iz Velenja. Želja je bila dvojna, kot prvo prehiteti rivala na točkovni razpredelnici (pred tekmo so imeli Velenjčani točko prednosti), kot drugo pa povečati točkovno prednost na skupni lestvici 1.SKL/SML. In vse to je fantom tudi uspelo, saj so več kot zasluženo zmagali z 1:0 (glede na vse priložnosti bi lahko bila naša zmaga mnogo višja, definitivno pa je bila zaslužena). Za zmago je zaslužna celotna ekipa, katera je delovala zelo homogeno in kompaktno, zadetek za zmago pa je že v prvem polčasu dosegel Veligošek. Kadetska ekipa je v pomlad krenila z remijem in zmago, tako da smo lahko zelo zadovoljni. Fantje pravijo da to še ni vse in da bodo v nadaljevanju prvenstva pokazali še dosti podobnih, oziroma še boljših predstav. Pohvaljeni in le tako naprej!

Selekcija U-18 ; tudi mladinska ekipa je imela dva cilja, zmagati na medsebojni tekmi z NK Rudar Velenje in seveda povečati prednost na skupni lestvici 1.SKL/SML. Če lahko rečemo da je bila kadetska zmagal res zanesljiva, pa to ne moremo ravno reči za mladinsko. Sicer smo uspeli zmagati z 1:0, a naša igra ni bila tako prepričljiva kot smo mogoče pričakovali. Velika odlika dobrih ekip je ta, da znajo zmagati tudi kadar mogoče ne igrajo najbolje in naši fantje so tokrat to pokazali. Ta nova zmaga je prispevala k povečanju skupne prednosti naših fantov, ki sedaj znaša že debelih 17 točk, kar nam omogoča mirno nadaljevanje prvenstva. Mladinci so se s to zmago povzpeli na sredino mladinske prve lige (8.mesto) in glede na to, da razlika do višjih mest ni ravno velika, nam je lahko to samo še dodatna motivacija za dobre predstave.

Selekcija ČLANI ; otvoritev spomladanskega dela, nasprotnik Sl. Bistrica in zanesljiva zmaga z 3:1. Skozi celotno srečanje smo bili boljši nasprotnik in zmaga bi morala biti še mnogo višja kot kaže rezultat (imeli smo ogromno priložnosti, ki pa jih žal nismo izkoristili). To je bila prva domača tekma, sledijo pa ji še 3 (uvod v spomlad je takšna da igramo doma kar 4 zaporedne tekme). Torej lepa priložnost da nanizamo še kakšno zmago in se še bolj resno vključimo v boj za sam vrh lige.

Na koncu pa bi dejali samo to… odličen vikend, kjer smo nanizali 4 zmage in 1 remi. Fantje, naj vas ti dobri rezultati ne uspavajo in le tako naprej – zavzeto, resno in s pravim pristopom. Bodite še naprej naši »ŠAMPIONI«.


Kolektiv NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive