ZMAGA KADETOV

Ta vikend je bil za naše selekcije točkovno kar uspešen, najbolj pa so nas razveselili igralci kadetske selekcije.

Selekcija U-13 ; fantje še naprej ostajajo neporaženi, tokrat so premagali ekipo Žalca. Že na polčasu je bil rezultat 5:0, na koncu pa kar 12:0, tako da zmaga nikoli ni bila vprašljiva. Čestitke in le tako naprej. Več pa si lahko pogledate na povezavi: http://www.mnzcelje.com/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=405

Selekcija U-14 in Selekcija U-15 ; ti dve selekciji sta imeli ta vikend prosto.

 

Selekcija U-16 ; Glede na število manjkajočih fantov, kateri drugače igrajo standardno, smo v tekmo krenili dokaj previdno in celo z malo straha. To se je poznalo tudi na prvih 15-ih minutah tekme, v katerih je nasprotnik prevladoval in v 12. minuti tudi zasluženo povedel. Potem pa so fantje nekako spoznali, da se bo dalo tudi brez prej omenjenih manjkajočih in iz minute v minuto smo postajali boljši, predvsem pa bolj samozavestni. Vse to se je pokazalo v drugem polčasu, kjer smo uspeli spreobrniti rezultat (strelca Cikaqi in Tavčar) in na koncu zmagati z 2:1. Drugi polčas je bil lep pokazatelj kako se igra, ko si samozavesten, ko si borben, ko imaš velik voljni moment in ko ekipa diha kot eno. Za drugo polčas vse čestitke in na temu je potrebno graditi za naprej. Fantje, vse čestitke!

Selekcija U-18 ; v tekmo smo krenili z veliko željo po zmagi, mogoče celo z preveliko. Ekipa ni delovala tako kot bi morala (niso sledili navodilom trenerja) in kadar ekipa, oziroma posamezniki, igrajo malo po svoje, težko prihaja do željenega rezultata. Nasprotnik sicer ni pokazal nič kaj več kot mi, ampak oni so uspeli zadeti, mi žal ne. Poraz z 0:1 je bil dokaj boleč, upamo pa lahko, da se bodo naši fantje iz tega kaj naučili. Ekipa mora vedno dihati kot eno in najlepši pokazatelj vsega tega so tokrat bili naši kadeti. Mladinci so v preteklosti že pokazali kaj znajo in koliko veljajo, zato verjamemo da bodo takšne predstave ponovno prišle.

Selekcija ČLANI ; nasprotnik Korotan Prevalje in mirno lahko rečemo, da je naše člane čakal dvoboj sosedov na točkovni razpredelnici, zato je bilo še toliko bolj pomembno, kdo bo iz tega dvoboja odšel kot zmagovalec. Uvod tekme ni bil ravno najboljši, podobno pa je bilo tudi v nadaljevanju. Fantje se niso držali dogovorjenega, zato igra ni stekla tako kot smo si želeli. Da bi bilo še huje, pa smo proti koncu prvega polčasa prejeli še zadetek in na odmor smo odšli z rezultatskim zaostankom. Polčas je bil več kot dobrodošel, saj smo se morali pošteno pogovoriti kaj smo delali narobe. K sreči so igralci te stvari sprejeli in v drugem polčasu pokazali čisto drugačen obraz. S tremi zadetki (Gabršek, Vouk in Smodej) smo čisto spreobrnili rezultat in zmaga z 3:1 je bila čisto zaslužena. Manjša črna pika na tej zmagi je bila hujša poškodba našega igralca Šmigoc Denisa, kateri je s svojimi nastopi za letošnjo sezono verjetno že zaključil. Denis, želimo ti veliko sreče in čim hitrejše okrevanje, ekipa je s teboj.

 

Kolektiv NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive