NOVA ZMAGA KADETOV

Super vikend, v katerem smo po večini iz tekem prihajali kot zmagovalci.

Selekcija U-8 in U-10 ; kljub deževnem in mrzlem vremenu, so fantje pokazali svojo voljo ter željo in na koncu tekem zasluženo slavili. Veseli kombinatorika v igri in veliko priložnosti, do katerih so prihajali kljub dejstvu, da so po večini leto dni mlajši od svojih nasprotnikov. Skratka, fantje so bili odlični in le tako naprej!

Selekcija U-9 in U-11 ; svoje tekme so fantje odigrali v nedeljo popoldan, čakalo pa jih je dolgo potovanje v Brežice. Podobno kot za U-8 in U-10, tudi tukaj velja pohvaliti fante za kombinatorno in domiselno igro. Rezultat pri najmlajših ni v ospredju (zato se ga tudi ne vodi), dosti bolj pa je pomemben vzgojni vidik, katerega so fantje opravili z odliko, tako na igrišču, kot tudi na avtobusu.

Selekcija U-13 ; čez vikend niso imeli tekme, jih pa le ta čaka že v ponedeljek 20.04. ko se v Velenju pomerijo s tretjo uvrščeno ekipo prvenstva. Torej nas čaka derbi vodilnih ekip in upamo da bodo naši fantje še naprej obdržali svoj niz nepremaganosti.

Selekcija U-14 ; gostovanje v Šmarju pri Jelšah in zaslužena zmaga z 1:2. V prvem polčasu smo kljub trem izrazitim priložnostim zaostajali z 1:0, a smo potem v drugem polčasu pokazali svoj pravi obraz.  S kombinatorno igro smo uspeli zadeti in na koncu smo zmagali z 1:2 (glede na vse naše priložnosti pa bi morali zadeti še večkrat). K sreči nas nasprotnik za vse zgrešeno ni kaznoval in smo, kljub njihovi lepi priložnosti ob koncu tekme, zasluženo slavili.

Selekcija U-15 ; fante je čakala ena izmed najbolj pomembnih letošnjih tekem, saj smo na gostovanju v Prevaljih morali nujno zmagati. Cel teden smo se pripravljali na ta »pritisk« zmage in na to, kako bomo do nje prišli. Mirno lahko rečemo, da so fantje vse napotke sprejeli in to se je na koncu pokazalo tudi na tekmi, saj smo zmagali z rezultatom 0:10. Res je, pravilno ste prebrali, rezultat med NK Korotan in NK Šampion je bil 0:10 v našo korist. Fantom vse čestitke, takšna zmaga pa jim je samo pokazatelj česa so sposobni, če se držijo navodil in gredo v tekmo odločno ter zbrano.

Selekcija U-16 ; kadeti so tokrat odšli na težko gostovanje v Koper in na koncu zmagali z 0:2. Prvi polčas je bil še 0:0, potem pa je na sceno stopil Cikaqi in z dvema zadetkoma potopil tako imenovane »kanarčke«. Glede na položaj na lestvici, je bila naša zmaga mogoče presenetljiva, a glede na potek samega srečanja, je bila več kot zaslužena. Fantje so v spomladanskem delu res odlični in zaslužijo si vse čestitke. Seveda pa je za njihove dobre predstave zaslužen tudi trener Vasić, tako da vse pohvale tudi njemu.

Selekcija U-18 ; mladinci so se v Kopru pomerili z drugo uvrščeno ekipo 1.SML. Glede na to, da je tudi naša ekipa dokaj visoko, se je obetal zanimiv dvoboj in res je bilo tako. Prvi polčas se je kljub priložnostim na obeh straneh končal z 0:0. Sledil je še drugi polčas, kjer pa naši fantje niso bili najbolj srečni. Domačini so v 63 minuti povedli iz najstrožje kazni in potem ko so naši fantje lovili izenačenje, sta v samem izdihu tekme padla še dva zadetka. Končni rezultat tekme je bil 3:0 za Koper, a rezultat ne kaže prave slike na igrišču. Naši fantje že nekaj tekem zapored ne igrajo slabo, a jih rezultat nekako ne služi. Upamo in verjamemo da se bo to prav kmalu spremenilo, mogoče že v naslednjem krogu ko doma gostimo vrstnike iz NK Olimpija.

Selekcija ČLANI ; tokratni nasprotnik je bil NK Maribor »B« in žal poraz z 1:0. A kljub porazu smo iz tekme lahko odšli dvignjenih glav, saj smo glede na zasedbo (manjkalo je kar 5 igralcev), pokazali odlično igro. Še posebej v drugem polčasu, ko nam je sodnik razveljavil zadetek, blizu njega pa smo bili še vsaj v dveh, treh situacijah. Vsem fantom pohvale za celoten drugi polčas, še posebej pa za zadnjih 15 minut. Res škoda da iz te tekme nismo potegnili kaj več, saj bi si to zaslužili. Vseeno pa lahko fantje gradijo na tem kar so pokazali tokrat, predvsem na svojem pristopu, borbenosti, želji, teku, itd. Če bomo takšni tudi v naslednjih tekmah, mislimo da nam rezultat ne more izostati.

Kolektiv NK Šampion

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive