ČLANI POKALNI PRVAKI MNZ

Šampioni do zmage v finalu pokala
Da ne bomo vedno pisali samo mi, dajemo tokrat zapis ene nogometne internetne strani, ki je zapisala takole:

Članski pokal MNZ Celje je pričakovano osvojila ekipa Šampiona, ki je v finalu brez vsakršnih težav premagala tokrat povsem nekonkurenčno Rogaško. Pred srečanjem smo sicer napovedovali zmago Celjanov, nikakor pa nismo pričakovali tako visoke in prepričljive zmage, kajti Rogaška je na poti do finala premagala kar nekaj močnih nasprotnikov (tudi drugoligaša NK Šmartno). Vsega je bilo konec že po 20-ih minutah, ko so Celjani že vodili s 4:0, ter nato v preostalih minutah do konca 1. polčasa dosegli še dva zadetka in tako odšli na odmor pri rezultatu 6:0. V nadaljevanju je tempo razumljivo padel, a ne toliko, da bi Slatnčani prišli vsaj do častnega zadetka. So pa še dva dosegli Celjani in na koncu zasluženo slavili z visokih 8:0.

Sreda, 03.06.2015 ob 17.30, Celje – Olimp:
NK ŠAMPION : NK ROGAŠKA  8 : 0 (6:0)
1:0 Pfeifer Urh 7.
2:0 Jovanović Rade 10.
3:0 Gabršek Nejc 17.
4:0 Djuranović Bojan 20.
5:0 Kramer Blaž 39./11m
6:0 Smodej Žan 44.
7:0 Kramer Blaž 55.
8:0 Pirtovšek Rok 89.

Vsaka zmaga je lepa, kadar pa je to zmaga v finalu in po možnosti še tako prepričljiva, pa je zadeva še lepša. Fantom bi čestitali za velik uspeh, saj so se s to zmago v finalu uvrstili v pokal »Hervis«, kjer bodo v naslednji tekmovalni sezoni nastopali med 32 najboljšimi klubi v Sloveniji. S kom se bomo pomerili bo določil žreb, v vsakem primeru pa so naši »Šampioni« že večkrat dokazali da se lahko kosajo z vsakim.

Igralci, ki so tokrat zastopali barve naše ekipe: Jarc, Alijagić, Pirtovšek, Gabršek, Zorič, Pfeifer, Smodej, Jovanovič, Adamič, Kramer, Djuranovič, Pukl, Gojzdnik, Aleksandrov, Romih, Krantić in Radić.

 

Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive