NAŠI FANTJE PRVAKI MNZ LIGE

Naši »Šampioni« rojeni leta 2002 in 2003 so skozi celotno sezono bili superiorni in na koncu osvojili prvo mesto v ligi 1.LMD (prva liga mlajših dečkov).

Dokaz o njihovih dobrih predstavah lahko najdete na tej povezavi: http://www.mnzcelje.com/index.cfm?Akc=tekmovanja&liga=405 Z veseljem je pogledati vodilno ekipo, katera je sezono končala brez enega poraza (16 zmag in 2 remija, ob gol razliki 111:18). Zasluge za to gredo prav vsem fantom (od prvega do zadnjega ne glede na minute igranja), ter seveda njihovemu trenerju Mihalič Antonu (Toniju). Skupaj so se dobro ujeli in vso znanje iz treningov so uspešno prenesli na tekme. Ta uspeh je še toliko večji, saj smo že v lanski sezoni (sezona 2013/2014) v tej isti selekciji U-13 osvojili naslov prvaka 1.LMD. Torej je ta naslov že drugi zaporedni in je samo še en pokazatelj našega res kvalitetnega dela v mladinskih pogonih. Naj se nekateri še tako trudijo, ko takšnega uspeha ne morejo ponoviti, predvsem zato ker je poleg znanja potrebna tudi tista srčnost, katero naši »Šampioni« definitivno premorejo. To so fantje in trener dokazali, mi pa upamo ter verjamemo, da bodo vse to pokazali tudi v prihodnosti. Bravo naši »Šampioni« in vse čestitke. Na koncu še samo to… ENKRAT ŠAMPION, VEDNO ŠAMPION.

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive