KONEC POČITNIC ZA KADETE IN MLADINCE

Ta konec tedna se začenja nova sezona 1. Slovenske nogometne lige za kadete in mladince, naslednji teden se jim bo pridružila še ekipa U-15.

Naši kadeti in mladinci bodo odprli tekmovalno sezono 2015-2016, saj začenjajo s prvenstvenimi tekmami že v soboto 08.08.

V prvem kolu 1.SKL/SML bodo igrali doma na Olimpu, nasprotnik NK Triglav Kranj, kadetska tekma ob 16.00 uri in mladinska ob 18.00 uri.

Zelo kmalu bodo s svojimi uradnimi tekmami začeli tudi igralci selekcije U-15 (prva slovenska liga U-15 vzhod), le ti pa se bodo v prvem kolu odpravili na gostovanje v Maribor Tabor.

Sigurno bo zanimivo tudi pri članih, saj jih 19.08. čaka tekma pokala Slovenije, ko se doma pomerijo z prvoligaško ekipo Zavrča, drugače pa se jim prvenstvo prične 22.08. (domača tekma proti Dravogradu). Skratka, prvenstvene tekme so praktično že tu, zato vabljeni na ogled le teh.

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive