NAKUP OPREME

Začetek nove tekmovalne sezone je primeren, da se lahko oprema nanovo kupi in dopolni. Preko našega uradnega opremljevalca je možen nakup kompletov in tudi posameznih delov opreme.

Že v lanski sezoni so naši igralci lahko kupili komplet klubske opreme, kjer pa je cena zaradi celotnega kompleta dokaj ugodna. Za ceno 90 EUR se dobi klubsko torbo, bundo, kapo, paradno trenirko, delovno trenirko, dres + hlačke, anorak in nogavice-štucne.

Določene dele te opreme je seveda možno kupiti tudi posamično, vendar so cene potem malo drugačne (cene so zapisane spodaj). Imate pa možnost kupiti tudi naše prejšnje paradne majice, majica brez polo ovratnika stane 5 EUR in majica s polo ovratnikom stane 8 EUR.

Za vse informacije okoli klubske opreme se lahko obrnete na gospoda Kostanjšek Tomaž, ki je dosegljiv na telefon 041 664-978. Če je kdaj zaseden in se vam ne javi, mu napišite sms in sigurno vam bo na sms tudi odgovoril.

NEKAJ SLIK OPREME

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive