Konec jesenskega dela v 3.SNL

Trener članske ekipe Bojan ARČAN je naredil kratek povzetek prvega dela sezone...

Šampioni v samem vrhu

V soboto 21.11. je naša članska ekipa odigrala še zadnjo tekmo jesenskega dela – v izredno težkih vremenskih razmerah smo gostovali v Dravogradu ter zasluženo zmagali z rezultatom 3:0. Glede na naše zadnje štiri tekme (4 zmage z gol razliko 19:1), bi si želeli, da se prvenstvo še nadaljuje, a je jesenski del žal končan in naša dobra forma je lahko samo dodatna motivacija za spomladanski del.

Po odigranih 14-ih tekmah smo zabeležili 9 zmag, 2 remija in 3 poraze (gol razlika 36:17). Z 29 točkami zasedamo 4. mesto in do tako želenega drugega mesta (kvalifikacije za 2. ligo), nas ločijo le 3 točke. Torej, motivacije in želje za spomladanski del ne more manjkati, verjamemo pa, da bodo fantje v zimskem času naredili vse, da bo tudi spomladanski del vsaj tako uspešen kot je bil jesenski. Najbolj veseli dejstvo, da so fantje res prava »klapa«, ne glede na to kdo trenutno igra.

Igralski kader je zelo širok, konkurenca za igralska mesta je močna, udeležba na treningih je dobra, enako pa velja tudi za njihov pristop. Vse našteto je vplivalo na dobre rezultate in prepričan sem, da bomo to obdržali tudi za spomladanski del. Če pa se še malo dotaknemo jesenskega dela, lahko rečemo samo to, da smo s prikazanim lahko zadovoljni. Naš cilj so bile dobre in kvalitetne predstave, predvsem pa individualni razvoj posameznikov.

Če to prinese skupni rezultat še toliko bolje, vendar je bolj kot rezultat, v ospredju razvoj naših mladih nogometašev. Skozi zimsko pavzo bomo poizkušali popraviti določene individualne pomanjkljivosti ter v spomladanski del kreniti še z večjo željo po dokazovanju. Če bo vsak posameznik dal svoj maksimum, tudi skupni rezultat ne more izostati. Torej, Šampioni le tako naprej!

Igralci, ki so jesenski del zastopali barve naše mlade članske ekipe so: Adamič, Gabršek, Gojzdnik, Gračner, Horvat, Ibraimov, Jankovič, Jarc, Korošec, Kramer, Lazičić, Oset, Pfeifer, Pirtovšek, Pukl, Šmigoc, Vouk, Vujičič, Vunderl in Zorič.


 

Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive