ZMAGA V ŽALCU

Nogometaši naše starostne selekcije U9 so se v soboto, 16. januarja, udeležili dvoranskega turnirja v Žalcu, kjer je sodelovalo 14 ekip.

Skupinski del: NK ŽALEC : NK ŠAMPION  0:1

NK ŠAMPION: NK VRANSKO  2:0

NK ŠAMPION : NŠ ROBERT KOREN DRAVOGRAD  3:1

NK RUDAR VELENJE1:NK ŠAMPION  0:0

ČETRTFINALE: NK ŠAMPION : NŠ MARINKO GALIČ     0:0  (Zmaga po penalih)

POLFINALE: NK ŠAMPION: NK ZAGORJE 1      1:0

FINALE: NK ŠAMPION: NK RUDAR VELENJE1    2:0

Naši fantje so iz tekme v tekme prikazali zelo dobre predstave, saj so na 7 tekmah prejeli samo 1 zadetek. Igrali so borbeno, v obrambnih nalogah so se držali svojih nalog, igra v napadu je bila zelo dobra in fantje so znali izkoriščati svoje priložnosti za zadetek. Kot trener bi jim čestital za prikazano na turnirju, zahvalil pa bi se tudi vsem navijačem, ki so nas spremljali ter vzpodbujali. Na koncu pa samo še to… fantje še naprej tako zavzeto trenirajte in hodite na treninge, POHVALJENI

trener, I.P.

--

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive