USPEŠEN ŠTART V POMLAD

Prejšnji vikend so s spomladanskim delom prvenstva pričeli naši kadeti – mladinci in lahko rečemo, da so nas z uvodnimi tekmami razveselili.

Obojni so odšli na težko gostovanje v Novo Mesto in proti domači Krki osvojili 4 točke. Kadeti so zmagali 2:1 (kljub tesnemu rezultatu je bila zmaga več kot zaslužena), mladinci pa so remizirali 2:2. Osvojene 4 točke pomenijo uspešen start v pomlad, predvsem pa pomenijo da smo v zimski pavzi delali pravilno in da smo dobro pripravljeni. Sedaj sledi teden dni premora (reprezentančna pavza), potem pa v Celju gostimo ekipo NK Maribor.

 

Naslednja selekcija ki začne s prvenstvom pa je selekcija U-15. Njihova prva tekma je na sporedu to sredo 09.03., ko z ND Dravinjo ob 19.00 uri igramo na Olimpu. Želimo jim podoben start kot je uspel njihovim starejšim kolegom.

Druge selekcije s prvenstvom pričnejo malo kasneje: člani v nedeljo 20.03., selekcije v MNZ ligah (praktično vse mlajše selekcije) pa prvi vikend v mesecu aprilu. Seveda želimo tudi njim uspešen start in naj pokažejo zakaj smo »Šampioni«.

P.S. ker smo v našem klubu prilagodljivi in se trudimo fantom dati največ, se občasno spremeni tudi plan dela (urnik vadbe). Zato prosimo vse starše, da večkrat pogledajo plan dela, saj se lahko ta plan med tednom tudi spremeni (slabo vreme, sneg… lepo vreme, itd). V vsakem primeru pa naj imajo otroci v tem prehodnem obdobju s seboj opremo tako za telovadnico, kot tudi opremo za ven. Če je vreme slabo so lahko v telovadnici, če je vreme primerno, pa lahko gredo ven.

 

Kolektiv NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive