PREHOD NA ZIMSKI ČAS

Kot vsako leto tudi letos

Pozdravljeni!

Obveščamo vas, da se prehod iz poletnega časa na zimski čas letos zgodi v nedeljo, 29. novembra 2017. Na ta dan moramo ob 3. uri zjutraj ure premakniti za eno uro nazaj, torej na 2. uro in s tem bomo prešli na zimski čas.

P.S. ker smo v našem klubu prilagodljivi in se trudimo fantom dati največ, se občasno spremeni tudi plan dela (urnik vadbe). Zato prosimo vse starše, da večkrat pogledajo plan dela, saj se lahko plan med tednom tudi spremeni (sprememba termina tekme, sprememba igrišča, sprememba zaradi slabega vremena, itd). V vsakem primeru pa naj imajo otroci v tem prehodnem obdobju s seboj opremo tako za telovadnico, kot tudi opremo za ven. Če je vreme slabo so lahko v telovadnici, če je vreme primerno, pa lahko gredo ven.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!


NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive