Uspešna pomlad

Sedaj so s tekmami pričele že vse naše selekcije (tudi najmlajše), tako da smo v polnem tekmovalnem ritmu.

Trenutno so najbolj vroči naši kadeti/mladinci, saj že zadnja tri kola (Aluminij, Gorica in Veržej) ne poznajo poraza. Mladinci so zabeležili 3 zmage, kadeti pa 2 remija in zmago. Fantje so postali prava ekipa, najbolj pa veseli da igrajo zanesljivo ter odgovorno (pametno tako v fazi branjenja kot v fazi napada). Skratka, fante lahko samo pohvalimo in jim zaželimo, da tako nadaljujejo.

Pohvalimo pa lahko tudi vse mlajše selekcije, saj s svojimi predstavami kažejo kaj so se naučili in kaj osvojili, iz dvobojev s konkurenti pa načeloma izhajajo kot zmagovalci. Kljub temu, da je vedno lepo zmagati, pa ne smemo pozabiti, da je pri mlajših rezultat malo v ozadju, bolj je pomembno kaj jih naučimo in kako igrajo.

Pa preidimo še na številke:

Selekcija ČLANI ; nasprotnik ND Dravinja in zmaga naših Šampionov z 6:1 (doma v Celju).

Selekcija U-18 in U-16 ; doma proti NK Veržej, mladinci zmaga 5:2, kadeti zmaga 2:1.

Selekcija U-15 in U-14 ; U-15 zmaga z NK Bistrica 1:0 , U-14 poraz proti NK Celje z 2:0.

Selekcija U-13 ; poraz v Velenju z 2:0.

Selekcija U-11 ; igrali doma proti ND Dravinja in zabeležili 3 zmage ter 1 poraz.

Selekcija U-10 ; igrali v Laškem in zmagali z visokih 15:1.

Selekcija U-9 ; igrali turnir treh ekip v Šentjurju, sodelovale pa so ekipe Dravinja, Šentjur, Žalec in seveda naši Šampioni.

Selekcija U-8 ; igrali turnir treh ekip na naši IV.OŠ, sodelovale pa so ekipe Žalec, Vransko, Radeče in seveda naši Šampioni.

Selekcija U-7 ; igrali doma proti svojim vrstnikom iz NK Bistrice. Najmlajši Šampioni se vedno veselijo vsake tekme, ki pa jih je v tej starostni kategoriji žal dokaj malo, saj za to starost še ni organizirane uradne lige in marsikateri klub te starostne kategorije sploh nima.

Kolektiv NK Šampion

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive