PRED ZAČETKOM SEZONE 2016/17

V novi tekmovalni sezoni 2016-2017 bomo imeli v naših vrstah kar nekaj novih igralcev (določeni imajo urejene že vse dokumente, nekateri pa so še na preizkušnji). Najbolj veseli dejstvo, da so se nam pridružili res perspektivni igralci, kajti naš cilj je vedno bil in vedno bo vrhunski mladinski pogon.

Naši novi »Šampioni« so:

pri mladincih Božič Luka in Novi Emil, pri kadetih Volf Lovro, Žohar Urban, Titovšek Denis, Šramel Aljaž, Moličnik Urh in Fišer Valentin, pri selekciji U-15 Debelak Tevž, Jelen Luka, Golob Grega, Rojnik Kristjan in Strašek Matej ter pri selekciji U-13 Lončar Žak, Džumhur Sen, Žolgar Jean Luka, Presinger Nik, Malinger Martin in Cizej Erik.

Vsem novim »Šampionom« želimo, da se bodo v naši sredini počutili dobro in zaželeno!


P.S. ker smo v našem klubu prilagodljivi in se trudimo fantom dati največ, se občasno spremeni tudi plan dela (urnik vadbe). Zato prosimo vse starše, da večkrat pogledajo plan dela, saj se lahko ta plan med tednom tudi spremeni (sprememba treningov zaradi spremembe igralnega dneva tekme, sprememba vadbene površine, slabo vreme, sneg… itd). Ker pa nekateri internetni programi shranijo zadnje poglede, je priporočljivo da se pri odprtem planu dela klikne »puščico refresh«, oz. po Slovensko »ponovno naloži trenutno stran«. Na ta način boste zagotovo videli pravilen urnik.

Druga stvar pa je klubska oprema. Naš opremljevalec je Zeus Firax, kateri ima v Celju tudi svoje skladišče. Vse kar bi želeli lahko dobite direktno pri njemu, priporočamo pa vam, da ga pred tem pokličete in se dogovorite za termin – Kostanjšek Tomaž 041 664-978.


Kolektiv NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive