DOHODNINA - BREZPLAČNA POMOČ

Kot veste, imamo vsi davčni zavezanci 0,5 odstotka odmerjene dohodnine možnost nameniti raznim ustanovam, strankam in društvom, ki imajo pridobljen status dejavnosti v javnem interesu (ta denar ne gre iz vašega žepa, ampak iz žepa naše države, torej namesto da gre denar v državni proračun gre v naš klub).

 

Med društvi, oziroma klubi, ki so upravičeni do uveljavljanja tega statusa je tudi naš klub, torej NK Šampion, zato vas s pozivamo, da izpolnite priložen obrazec ter prispevate v skladu s svojo pravico del sredstev v korist našega - vašega kluba. Vse skupaj vas popolnoma nič ne stane, pravzaprav gre bolj za izkazovanje podpore našemu klubu.

Hkrati vas naprošamo, da omenjeno možnost ponudite tudi vašim sorodnikom in prijateljem, saj se velikokrat zgodi, da marsikdo ne izkoristi te možnosti.

Obrazec lahko oddate sami na svoj davčni urad, lahko pa ga prinesete tudi v klub in ga predate tehničnemu predstavniku svoje-vaše ekipe.

Vsi, ki ste obrazec že oddali v preteklih letih, vam tega ni potrebno storiti še enkrat – vaša odločitev (zapisana na dohodninski odločbi) velja za nedoločen čas, oziroma do preklica ali spremembe.

 

Že vnaprej se vam zahvaljujemo in vas prav lepo pozdravljamo!

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive