ZAČETEK PROTI EKIPI OLIMPIJE

PRVE TEKME SPOMLADANSKEGA DELA

Pomlad je že tu in posledično je na sporedu vedno več tekem. Nekatere selekcije so ta vikend (11. in 12. marec) že začele s prvenstvom, druge (mlajše) pa imajo predvsem prijateljske tekme.  Osebno se bom malo bolj dotaknil prve spomladanske tekme kadetov, kateri smo doma v Celju igrali proti NK Olimpiji (drugo uvrščena ekipa 1.SKL). Začetek tekme je bil malo nesiguren, saj so fantje nasprotnika malo preveč spoštovali in kazen je prišla že v 3. minuti, ko so gostje povedli z 0:1.

Po tem zadetku je pohvalno, da se je naša ekipa dvignila in zaigrala zelo dobro. Pripravili smo si prvo zrelo priložnost in kmalu zatem še drugo. Žal nismo uspeli zadeti, oziroma še več, pri drugi neizkoriščeni priložnosti je sledila kazen. Gostje so že čez nekaj sekund poslali dolgo žogo na našo polovico, kjer je bočni branilec Kramer podrl njihovega napadalca, sodnik pa se je rahlo sporno, odločil za direktni rdeči karton. To je pomenilo, da smo v 25. minuti ostali z igralcem manj. Kljub temu, smo v nadaljevanju igrali dokaj dobro, predvsem pa hrabro. Tako v prvem, kot tudi v drugem polčasu, smo si pripravili kar nekaj zrelih priložnosti za zadetek, a žal teh situacij nismo uspeli pretvoriti v zadetek.

Končni rezultat je bil 0:3 za goste, ampak kljub vsemu lahko igro naših fantov ocenimo kot pozitivno. Veseli dejstvo, da so igrali kolektivno, hrabro in borbeno, vidna pa je bila velika želja. Če bodo vse te zadeve ohranili, oziroma jih dvignili še na malo višjo raven, jih bo nogomet sigurno nagradil. S takšnim odnosom ter pristopom bodo prišli tudi goli in posledično seveda zmage. Fantje, glave gor in le tako naprej!

Rezultati prvega spomladanskega kola pri 1.SKL/SML

1.SKL  ;  Šampion – Olimpija   0:3

1.SML  ;  Šampion – Olimpija   1:3

Danes pa so nas fantje selekcije U-15 razveselili z zmago proti ekipi NK Celja.

Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive