TEKMOVALNA SEZONA SE PRIBLIŽUJE

URNIK VADBE IN NAKUP OPREME

Nova sezona je praktično že tu in nekatere selekcije so že v polnem teku, spet druge (predvsem najmlajši) pa bodo šele začele. Nekateri so plan dela že spoznali, nekateri (predvsem novi) pa ga še bodo. Kar se tiče urnika treningov smo v našem klubu zelo prilagodljivi in se večkrat prilagajamo tudi sredi delovnega tedna (sprememba zaradi vremena, zaradi igralne površine, zaradi spremembe igralnega dneva tekme, itd.). Zato prosimo vse starše, da večkrat pogledajo plan dela, saj se lahko ta plan med tednom tudi kaj spremeni. Občasno prihaja zaradi tega tudi do kakšnih neljubih napak, predvsem zaradi interneta. Opažamo, da nekateri internetni programi shranijo zadnje poglede in novega pogleda ne spremenijo, zato je priporočljivo da se pri odprtem planu dela klikne »puščico refresh«, oz. po Slovensko »ponovno naloži trenutno stran«. Na ta način boste zagotovo videli pravilen urnik, kajti stran se osveži ter res prikaže zadnji naložen urnik.

Druga stvar pa je klubska oprema (majice, dresi, trenirke, itd.). Naš opremljevalec je Zeus Firax, kateri ima v Celju tudi svoje skladišče. Vse kar bi želeli imeti lahko dobite-kupite direktno pri njemu. Ker g. Tomaž ni vedno v skladišču vam priporočamo, da ga pred tem pokličete in se dogovorite za termin – Kostanjšek Tomaž 041 664-978.

Kolektiv NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive