OBVESTILO ZA STARŠE

Spoštovani!

Tekmovalna sezona 2017/18 je pred vrati. Starejše selekcije našega kluba trenirajo že kar nekaj časa,  s treningi pa so začele tudi vse mlajše selekcije. Upamo, da se je večina fantov že vrnila s počitnic in da že pridno trenirajo.

Radi bi vas opozorili na nekaj novosti glede plačevanja vadnine in članarine v novi sezoni. Pod zavihkom Nogometna šola-Obrazci, je objavljen Pravilnik plačevanja članarine  in vadnine  za sezono 2017/18. Prosimo, da si vzamete čas in ga preberete. V preteklih dneh ste iz naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. že prejeli sporočila s plačilnim nalogom za plačilo članarine za sezono 17/18 v višini 30€. Ker smo zamenjali ponudnika za izstavljanje računov, bodite pozorni na nov naslov, iz katerega bodo prihajale položnice. Prejeta položnica za članarino nadomesti plačilo vadnine za jul-avg in torej NE boste prejeli še položnice za vadnino. Prva vadnina v novi sezoni bo obračunana konec septembra za september.

Članarino plačajo vsi člani kluba, ki so na seznamu, ne glede na to, ali trenirajo julija-avgusta, ali ne. S tem želimo vzpodbuditi, da bi čim več otrok obiskovalo treninge tudi julija oz. avgusta.  Zato spremljajte objave treningov v URNIKU in pripeljite otroka na trening. Vsak otrok s plačano članarino bo prejel klubsko majico in bo lahko koristil popuste v dogovorjenih trgovinah.

Prosimo, da preverite tudi svoja plačila za preteklo sezono, ker je kar nekaj dolžnikov (seznam imajo tudi trenerji). Ker ne želimo, da bi morali poseči po prepovedi treniranja zaradi neplačila prosimo, da dolžniki zapadle račune poravnate.

V primeru vprašanj smo vam vedno na voljo na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , kjer se trudimo, da odgovorimo čim prej.

Lep športni pozdrav,

NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive