Aktivnosti v počitniškem času

Spoštovani starši!
Še malo in zaključila se bo tekmovalna sezona 2017/18, saj s 1.7.2018 vstopamo v novo tekmovalno sezono 2018/19.

Ker je bilo prejšnjo sezono nekaj nejasnosti glede plačevanja članarine in vadnine preko poletja vas obveščamo, da je članarina za sezono 2018/19, ki jo plačajo vsi člani kluba,  20€. Otroci, ki bodo trenirali jul-avg, pa bodo dobili položnico še za 20€.
Torej, tisti fantje, ki bodo trenirali jul-avg, bodo plačali 40€, tisti, ki ne bodo, pa samo 20€ za članarino. Položnice za članarino boste prejeli konec meseca julija, za vadnino pa konec avgusta (za tiste, ki bodo trenirali).

Prosimo vas, da pregledate svoja dosedanja plačila, ki jih vedno lahko preverite z vstopnim geslom na portalu in tisti, ki dolgujete še kakšno vadnino, to poravnate. Neplačnikom so bili tudi poslani opomini.

Spremembe glede plačevanja bodo objavljene v pravilniku za članarino in vadnino za tekmovalno sezono 2018/19, pravilnik pa bo objavljen na spletni strani.

Želimo vam lepe počitnice!
NK Šampion

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive