VADNINA, OPREMA IN URNIK VADBE

SPOŠTOVANI STARŠI!


VADNINA IN ČLANARINA

Prejšnjo poletje je bilo kar nekaj nejasnosti glede plačevanja članarine in vadnine (predvsem v poletnih počitniških mesecih). Zato vas tokrat obveščamo, da se članarina plača samo 1-krat na leto in jo plačajo čisto vsi člani kluba v znesku 20€. Otroci, ki bodo trenirali julij-avgust, pa bodo dobili položnice še za dodatnih 20€ (vadba v poletnih mesecih je namesto 40€ samo 20€ - kot neke vrste nagrada).Torej, tisti fantje, ki bodo trenirali jul-avg, bodo plačali 40€, tisti, ki ne bodo, pa samo 20€ za članarino. Položnice za članarino boste prejeli konec meseca julija, za vadnino pa konec avgusta (za tiste, ki bodo trenirali).

Prosimo vas, da pregledate svoja dosedanja plačila, katera lahko vedno preverite z vstopnim geslom na portalu in tisti, ki morebiti dolgujete še kakšno vadnino, to prosim poravnate. Neplačnikom so bili tudi poslani opomini.
Spremembe glede plačevanja bodo objavljene v pravilniku za članarino in vadnino (za tekmovalno sezono 2018/19), pravilnik pa bo objavljen na klubski spletni strani.

KLUBSKA OPREMA

Zelo zaželeno je, da imajo igralci čim več klubske opreme. Če te opreme še nimate (ali pa se le ta umaže), lahko imajo igralci čim več opreme v modri ali beli barvi (bela ali modra majica brez napisov, oziroma s čim manj napisi, kakšna modra trenirka, moder ali temen anorak, itd.). Drugače pa je naš klubski opremljevalec Zeus Firax, kateri ima v Celju svoje skladišče. Vse kar bi želeli imeti, lahko dobite - kupite direktno pri njemu, največkrat pa starši kupijo kar klubski komplet (velika torba, bunda, paradna in vadbena trenirka, dres, hlačke, »štucne«, anorak, kapa = 90 EUR). Kontaktna oseba je g. Tomaž in za vse stvari se lahko obrnete direktno na njega. Ker pa žal ni vedno v skladišču, vam priporočamo, da ga pred tem pokličete in se dogovorite za termin – Kostanjšek Tomaž 041 664-978.

PLAN DELA

Tedenski plan d
ela se objavlja v nedeljo pozno zvečer ali v ponedeljek zjutraj. Zato prosimo vse starše, da večkrat pogledajo plan dela (tudi med tednom), saj se lahko ta plan med tekočim tednom še kaj spremeni (sprememba treningov zaradi spremembe igralnega dneva tekme, sprememba vadbene površine, slabo vreme, sneg… itd). Ker pa nekateri internetni programi shranijo zadnje poglede, je priporočljivo, da se pri odprtem planu dela klikne »puščico refresh«, oz. po Slovensko »ponovno naloži trenutno stran«. Tako boste zagotovo videli pravilen urnik, kajti na ta način se stran osveži ter res prikaže zadnji naložen urnik.

Šampion Celje

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive