2. DOMAČA ZMAGA ČLANOV

Člani so danes odigrali že svojo 4. tekmo novega prvenstva v 3. Slovenski nogometni ligi. Doma so visoko premagali MONS CLAUDIUS iz Rogatca.

Po porazu preteklo nedeljo je bilo pričakovati, da bo želja po dokazovanju velika. Temu je bila podrejena vadba preko celega tedna. Po nekoliko zadržanem prvem polčasu, ko praktično ni bilo nevarnih akcij, smo v zaključku le tega prišli do vodstva. Sprva nenevaren predložek s strani je končal v mreži. Pod prvi zadetek na tekmi se je podpisal naš levi bočni igralec Nejc PLAZNIK.

V drugem polčasu so se trenerjeve zamisli o prehodu iz obrambe v napad izvajale nekoliko hitreje in postajali smo nevarnejši za nasprotnikova vrata. Predložek Aleksandra RADIĆA s strani v kazenski prostor, je v gol pospravil, kdo drug kot Arjan TORRA. Želja po drugem zadetku na tekmi je zapeljala PLAZNIKA, ki je z lepo merjenim strelom z razdalje tokrat "res" zadel. Tretji gol je spodnesel goste in hitro se je po lepi podaji našega Mihca MIHALIČA, sam pred vratarjem znašel Arjan TORRA in bilo je že 4:0. Z drugim golom na tekmi je Arjan dosegel že svoj 5. gol v prvenstvu.

Končni rezultat 4:0 je lepa popotnica za gostovanje naslednji teden, ko se odpravljamo v goste k ravno tako vroči ekipi ŠMARTNEGA ob PAKI. Med tednom - v torek se bomo z istim nasprotnikom MONS CLAUDIUSOM pomerili še v pokalu MNZ Celje.
Trener in igralci vedo, da imajo še veliko rezerv v igri, zato pričakujemo lepe predstave tudi v naslednjih tekmah. BRAVO FANTJE!!

Bk

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive