POKALNA TEKMA V ROGATCU

Včeraj so bile odigrane 1. tekme letošnjega pokala MEDOBČINSKE NOGOMETNE ZVEZE Celje.

Včeraj pozno popoldne so naši člani odigrali prvo tekmo pokala Medobčinske nogometne zveze Celje.  V goste so se odpravili k ekipi Mons Claudiusa, s katero so se srečali že v ligi preteklo soboto. (Zmaga 4:0).
Trener je ekipo za pokalno dodobra premešal, saj v začetni enajsterici ni bilo kar 5-ih igralcev, ki so začeli domačo tekmo.(KOROŠEC,PFAIFER,TORRA,PESJAK,CIMERMAN).

Priložnost so dobili mlajši, željni igre in dokazovanja MIHALIČ, KOLŠEK, KRIŽNIK ter  povratniki po poškodbi. Tekmo sta začela ŠTORMAN in ZALOKAR, v drugem polčasu pa je zaigral tudi dlje časa poškodovani TAVČAR.
Na igrišče v Rogatcu je steklo kar 7 igralcev letnika 99'. Vodenje ekipe na igrišču oz. kapetanski trak je Miha KOROŠEC tokrat prepustil povratniku po poškodbi  Aljažu ŠTORMANU, ki mu na tem mestu želim mnogo odigranih tekem brez poškodb.

Tekmo smo podjetno začeli in poizkušali vsiliti naš način igre nasprotniku. Prvi gol smo dosegli po odvzeti žogi na sredini in predložku, ki ga je s strelom Luka MIHALIČA nespretno spremenil v zadetek domači igralec.  Večji del srečanja smo nadzorovali igro in izpeljali nekaj   lepih akcij, ki jih žal nismo spremenili v gol. Vsaj dveh tudi po zaslugi domačega vratarja. Zadeli smo še dvakrat, a je sodnik dosodil nedovoljen položaj. V nogometu nepisano pravilo "ne daš - dobiš" je v 64. min prineslo izenačenje.

Po izvedenih menjavah, smo do konca rednega dela poizkušali zadeti a so domačini zdržali naše nalete.  Za napredovanje so nas čakale enajstmetrovke.  Izkušeni strelci, PETEK, KOROŠEC, RADIĆ in TORRA so nam z odličnim posredovanjem Jaka GROBELNIKA, ( Obranil 2 penala) prinesli napredovanje v naslednji krog pokala MNZ Celje. Čestitam fantje!

bK

Slike iz tekme si lahko ogledate na naši FB STRANI in INSTAGRAM PROFILU  NKSAMPIONCELJE


NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive