ZMAGOSLAVNO IZ UMAGA

PRED VSEMI NAJVEČJIMI SLOVENSKIMI KLUBI. Ta vikend se je v UMAGU odvijal velik mednarodni nogometni turnir. 2. mesto so osvojili naši Šampioni.

Naša selekcija U14 (letnik 2005), se je minuli vikend udeležila mednarodnega turnirja v Umagu, kjer je nastopilo šestnajst ekip. V treh dneh so odigrali šest težkih tekem in se več kot izkazali. Mladi Šampioni so s svojo igro in borbenostjo navdušili in se zasluženo prebili v finale turnirja, kjer pa so žal morali priznati premoč Madžarskemu Debrecenu. Končno 2. mesto na turnirju pomeni izjemen uspeh za to generacijo, saj so za njimi zaostale ekipe, kot so NK Domžale, NK Bravo, NK Mura, NK Olimpija, NK Celje, NK Koper, ....  Vsem igralcem ter strokovnem vodstvu iskrene čestitke!

 

PODELITEV POKALA IN MEDALJ

 

Povezava

DEL FINALNE TEKME (film)

 

SLIKE NAŠIH ŠAMPIONOV S FINALNE TEKME

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive