POČITNICE!!!

Pozdravljeni Šampioni!

Dovolite nam, da vam še enkrat čestitamo za vašo pridnost in marljivost skozi vso preteklo tekmovalno sezono. Sedaj sledi zaslužen počitek, kjer upamo, da boste res uživali ter si nabrali novih moči.

Sezona 2019-2020 pride kmalu. Starejše selekcije (člani, U-19,17,15,14) bodo s treningi pričele prve dni meseca julija (okoli 10.07.), mlajše selekcije pa rahlo kasneje – nekje prve dni meseca avgusta (najmlajši sredi avgusta).

Točen dan, kraj in uro teh treningov boste seveda našli na našem planu dela, ki je tedensko osvežen in objavljen na klubski spletni strani.

Če se vam slučajno še vseeno “porodi” kakšno vprašanje, se lahko obrnete na naslednji dve kontaktni osebi, Bojan Arčan 031 318-646 in Stevo Jovanovič 040 649-169.


Veliko veselja in prijetnih trenutkov med počitnicami vam želi celoten kolektiv NK Šampion

Ne pozabite pa: “ENKRAT ŠAMPION, VEDNO ŠAMPION”

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive