Zadnji teden

Aktivni tudi v snegu

Člani so "končno" doživeli poraz na zadnji prijateljski tekmi v letu 2010.

Preberi več: Aktivni tudi v snegu

   

Zmaga...."KONČNO !!!"

Od zadnjega kratkega poročila za našo spletno stran so naši fantje U-14 odigrali še 6 kol in prve tri izgubili z nasprotniki NŠ Poli Drava, Mura, CM Celje, potem pa so v nadaljevanju prikazali boljše partije.

 

Preberi več: Zmaga...."KONČNO !!!"

   

Odličen zaključek jeseni

Na žalost se je jesenski del sezone že končal. Kar 7 tekem zaporedoma namreč naša članska ekipa ni izgubila tekme in  zadnje tri ( od tega dve  v gosteh), smo dobili v svojo korist.

 

Preberi več: Odličen zaključek jeseni

   

Ekipa U-10 na RIN-u v Rogatcu

V soboto, 27.11.2010 smo se udeležili prvega kroga tekmovanja RIN v kategoriji U-10 v Rogatcu. Za nasprotnike smo imeli ekipe Krškega,Rogaške in domačega Rogatca.

Preberi več: Ekipa U-10 na RIN-u v Rogatcu

   

Zadnji vikend brez prejetega zadetka

"Martinov vikend" je našim ekipam prinesel veliko zadovoljstva, saj se je prvič v letošnji sezoni naredilo, da so zmagale prav vse starejše selekcije.

Preberi več: Zadnji vikend brez prejetega zadetka

   

Stran 38 od 38

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive