Zadnji teden

Polletno poročilo o delu selekcije MLADINCI

 

Poročilo o mladincih moram začeti s pohvalami, saj nam je ta ekipa v jesenskem delu prinesla veliko zadovoljstva, ter dobrih tekem. Po jesenskem delu zasedamo 4. mesto (med 16.-imi ekipami), kar mislim da je lep uspeh.

Preberi več: Polletno poročilo o delu selekcije MLADINCI

 

Koledar in nagradna križanka SIMER ŠAMPION 2010

 


V nedeljo, 12.12.2010 smo v dvorani Zlatorog imeli ekipno, ter skupinsko slikanje vseh selekcij. Narejene slike bodo vključene v klubski koledar za leto 2011, prav tako pa se bodo uporabile za klubsko križanko, katera bo obsegala kar 16 strani.

Preberi več: Koledar in nagradna križanka SIMER ŠAMPION 2010

 

Polletno poročilo o delu selekcije U-14

S treningi smo začeli 12. julija, je pa res, da so najbolj pridni lahko trenirali tudi v mesecu juniju (neobvezni treningi so potekali od 25.06. do 12.07.). V obdobju priprav smo odigrali kar nekaj prijateljskih tekem (5 + 4 na turnirju Rogla 2010).

Preberi več: Polletno poročilo o delu selekcije U-14

   

Aktivni tudi v snegu

Člani so "končno" doživeli poraz na zadnji prijateljski tekmi v letu 2010.

Preberi več: Aktivni tudi v snegu

 

Zmaga...."KONČNO !!!"

Od zadnjega kratkega poročila za našo spletno stran so naši fantje U-14 odigrali še 6 kol in prve tri izgubili z nasprotniki NŠ Poli Drava, Mura, CM Celje, potem pa so v nadaljevanju prikazali boljše partije.

 

Preberi več: Zmaga...."KONČNO !!!"

   

Stran 78 od 79

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive