Zadnji teden

U-9 PRI KONCU TEKMOVALNEGA DELA SEZONE

Trener naših mladih šampionov je pripravil krajši zapis ob zaključevanju jesenskega dela tekmovanja.

Preberi več: U-9 PRI KONCU TEKMOVALNEGA DELA SEZONE

 

ZA ČLANE KLUBA

V sredo, 15. oktobra, bo na sporedu prvo predavanje v sezoni 2014/2015.

Preberi več: ZA ČLANE KLUBA

 

POSTANI ČLAN KLUBA ŠAMPION

 


ENKRAT ŠAMPION VEDNO ŠAMPION

Kot ste nekateri že navajeni iz prejšnjih sezon, bomo tudi letos     obnavljali oziroma na novo sklepali članstvo v klubu.


Bodo pa za razliko od prejšnjih let tokrat nekatere novosti in sicer:

- Člani kluba s plačano članarino se bodo lahko 4x na leto udeležili strokovnega predavanja,

- Člani bodo prost vstop na naše članske tekme,

- Člani bodo upravičeni do 5% popusta pri nakupu športne  opreme (v določenih primerih tudi več), upravičeni bodo do klubskih popustov pri naših pokroviteljih

- Člani bodo za darilo dobili klubsko kapo.

Za nove člane znaša članarina 30€ in velja do konca leta 2016 + celotno leto 2017, za že obstoječe člane je znesek članarine 20€.


Kako se lahko včlanite?

Tako da izpolnite priložen vpisni list in le tega ob plačilu članstva predložite svojemu tehničnemu vodji ekipe ali svojemu trenerju, lahko pa tudi direktno g. Dejanu Kavki (e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ; telefon 040 414-345). V vpisnem listu vas prosimo tudi za vaš e-mail naslov, to pa samo zato, da vas bomo lažje obveščali o strokovnih sestankih ter o določenih ugodnostih-popustih pri naših sponzorjih.


PRISTOPNA IZJAVA 2016/17

Kolektiv NK Šampion

   

ČLANI DRŽIJO STIK Z VRHOM

Po dveh zaporednih zmagah naših članov sta sledila dva poraza (Dravograd in Maribor), zato je ta peta tekma bila za nas izredno pomembna – ali se bomo priključili v boj za vrh ali bomo ostali na sredini lestvice.

Preberi več: ČLANI DRŽIJO STIK Z VRHOM

 

TUDI ZMAGA KADETOV

Po reprezentančnem premoru mlajših selekcij, je bil na sporedu 9. krog 1.SML in 1. SKL, premor je bolj koristil našim kadetom, saj so zabeležili prvo prvenstveno zmago...

Preberi več: TUDI ZMAGA KADETOV

   

Stran 18 od 79

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive