Luka Dončić in Vlatko Čančar: Popolnoma osredotočena na slovensko reprezentanco

Luka Dončić in Vlatko Čančar, oba košarkarja iz NBA lige, sta se pridružila slovenski košarkarski reprezentanci, ki se pripravlja na svetovno prvenstvo. Na novinarski konferenci v Grand Plaza Hotelu v Ljubljani sta povedala, da sta dogajanje v najmočnejši ligi na svetu dala na stran in da sta povsem osredotočena na reprezentanco.

Dončić je izrazil čast, da so ga izbrali za kapetana reprezentance, in priznal, da bo pogrešal prisotnost Gorana Dragića in Eda Murića, ki sta bila prejšnja kapetana. Poudaril je, da je njegov cilj na vsakem prvenstvu zmagati, vendar je tudi priznal, da je končni rezultat na tekmovanju druga stvar. Dončić je povedal, da je zelo motiviran, še posebej po neuspehu njegove ekipe v NBA.

Čančar je poudaril, da reprezentančnih akcij ne jemlje kot priprave na NBA, ampak se z veseljem odzove na reprezentančni poziv, ker uživa v igranju za reprezentanco. Povedal je, da je vzdušje v reprezentanci odlično in da se vsi super razumejo.

Oba košarkarja sta izrazila veliko motivacijo in osredotočenost na prihajajoče svetovno prvenstvo, kar kaže na njuno predanost in zavezanost reprezentanci.

Povezava do novice: povezava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *