Koledar in nagradna križanka SIMER ŠAMPION 2010

 


V nedeljo, 12.12.2010 smo v dvorani Zlatorog imeli ekipno, ter skupinsko slikanje vseh selekcij. Narejene slike bodo vključene v klubski koledar za leto 2011, prav tako pa se bodo uporabile za klubsko križanko, katera bo obsegala kar 16 strani.


Koledar in nagradna križanka se bosta prodajali po skupni ceni 5 EUR (cena velja za oba omenjena izdelka skupaj). Naročila se že lahko opravljajo in sicer pri tehničnih predstavnikih ekip, prevzem naročil pa bo mogoč od 20.12.2010 naprej (prav tako pri tehničnih).

Rešene nagradne križanke se bodo lahko poslale do konca januarja, ko bo opravljen tudi žreb nagrajencev (nagrade so prispevali naših sponzorji, ter donatorji). Za lažje odločanje pa lahko osnutek koledarja vidite spodaj.

Lep pozdrav in srečno.                                                             

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive