TUDI TOKRAT BLIZU...

Na zelo deževno soboto je bilo na sporedu 16. kolo prve lige U-15 vzhod in naša ekipa se je pomerila z prvo uvrščeno ekipo naše prve lige (NK Maribor).

Prvi polčas se je začel zares eksplozivno, saj so v prvih 16. minutah padli kar trije zadetki. Sprva je od daleč zadel Maribor, nekaj minut kasneje smo od daleč zadeli tudi mi, a žal potem še enkrat Maribor. Kljub naši dokaj dobri igri, pa smo proti koncu prvega polčasa prejeli še en zadetek in na polčas odšli z rezultatskim zaostankom 1:3.

Na polčasu so bili fantje načeloma pohvaljeni za fazo napada, dosti manj pa za fazo branjenja - na trenutke  smo bili preveč pošteni in premalo agresivni (premalo pritiska na nasprotnika, premalo na meji prekrška, ...). Fantje so navodila  sprejeli in drugi polčas pokazali tudi tisti svoj »borbeni obraz«.

Kljub temu, da smo dokaj hitro prejeli gol na 1:4, smo se uspeli pobrati in pokazati svoj karakter. Zabili smo kar dvakrat in se proti koncu tekme približali na 3:4.

Bolj se je bližal konec, bolj je bilo napeto in verjamem, da ni veliko tekem, ko trener NK Maribora sodniku kliče »ura-ura«. Žal je na koncu ostalo pri 3:4, vseeno pa veseli dejstvo, kako smo se odzvali v drugem polčasu (karakter, borbenost, kombinatorika).

Fantje so sami sebi dokazali, da znajo in zmorejo, ampak samo takrat kadar gredo na 100% (vsi, ne samo eden ali dva). Vse to je lepa popotnica za nedeljski turnir »Nike Cup«, ki se za našo ekipo odvija v Krškem.

Trener: Arčan Bojan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive