NAŠA "SEDMICA" V KONJICAH

Po prazničnem božiču so se v Slov. Konjice odpravili še sedemletniki Šampiona.

Naša najmlajša selekcija je v četrtek 26.12.2013 nastopila na turnirju v Slovenskih Konjicah. Za fante je bil to sploh prvi turnir, kjer so brez rezultatskega pritiska poskušali pokazati, kaj so se naučili v prvih štirih mesecih treniranja.

Pomerili so se s sovrstniki  iz ekip  ND Dravinja, NŠ Marinko Galič, NK Laško Pivovar in NK Dobrovce/Miklavž .

Fantje so ob glasnem navijanju in podpori svojih staršev s tribun igrali dobro in predvsem uspešno izpolnili oba cilja, ki smo si jih zadali. Prvi je bil ta, da se na igrišču med samo igro zabavajo in niso obremenjeni z rezultatom, drugi pa je bil, da pokažejo določene stvari, katere so vadili na treningih. Tako so gledalci lahko videli nekaj lepih podaj in akcij s strani naših najmlajših »šampionov«.

Na turnirju so sodelovali: Aljaž Cigler, Nik Kovač, Nik Ivanišević, Aleksander Pavlović, Gal Kuzman, Tay Puš, Milan Kolenc,  Tjan Obrovnik, Luka Grlić in Luka Vodušek.

Pohvala vsem sodelujočim fantom in organizatorjem  turnirja.

TRENER U-7

DEMŠAR JURE

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive