KVALIFIKACIJSKI TURNIR

CORDIAL CUP – RADOMLJE (U-13)

V nedeljo 4. maja, je potekal kvalifikacijski turnir za dečke v starostni skupini U13,

Tekmovalo je 24 ekip z več kot 370 igralci, odigralo pa se je kar 78 tekem. Ekipe so bile razvrščene v 4. kvalifikacijske skupine. Prvi dve ekipi iz skupine, sta se uvrstili neposredno v četrtfinale, ostale ekipe pa so glede na razvrstitev v skupini »razigravale« od 9-24 mesta. Povedati moram da so na turnirju sodelovale ekipe  iz najboljših  nogometnih šol iz Slovenije (NK Šampion, NK Krško, NK Domžale, NK Maribor, NK Interblock, NK Brinje Grosuplje, NK Bistrica, NK Idrija Tolmin, NK Medvode, NK Bravo, MNC Vrhnika, NK Olimpija, NK Roltek Dob, NK Triglav Kranj, NŠ Ivančna Gorica, NŠ Mura, ND Nova Gorica, ND Ilirija, NK Radomlje, NK Dekani), ter povabljene ekipe iz Hrvaške (ŠN Rijeka, NK Bubamara, NK Trnje Zagreb) Srbije (FK Index Novi Sad). Najboljša ekipa iz omenjenega turnirja pa se je uvrstila  na finalni turnir v Kitzbuehlu.

 

Naša ekipa je bila uvrščena v eno najtežjih skupin, saj je turnir osvojila prav ekipa iz naše skupine (NK Olimpija), ter tretje mesto  (NŠ Ivančna Gorica). Prvo tekmo turnirja smo odigrali prav proti kasnejšemu zmagovalcu turnirja NK Olimpija : NK Šampion 3:0 . Tekmo smo odigrali prav tako kot kaže rezultat, torej zaspano in zgubljeno. Ko pa smo se prebudili, smo odigrali za oko ne preveč lepo, vendar dovolj hrabro proti ekipi NŠ Ivančna Gorica (ekipa je po smoli za pot v finale prejela zadetek za izenačenje v zadnji sekundi srečanja proti ekipi NK Bravo in kasneje še nesrečno izgubila po izvajanju 11metrovk), ter jo dobili z rezultatom 1:0.  Iz tekme v tekmo smo se začeli dvigovati, kar smo pokazali na tretji tekmi proti ekipi FK Index Novi Sad. Tekma se je končala z ne preveč atraktivnim rezultatom 0:0. V četrti tekmi pa nam je v mlin prišla ekipa iz NK Roltek Dob, katero smo premagali po odlični igri s kar 3:0. Zadnjo tekmo v skupini pa smo odigrali proti NK Triglav iz Kranja. Za končno drugo mesto v skupini smo proti ekipi iz Kranja potrebovali točko, kar pa nam na koncu ni uspelo. Ekipa iz Kranja je bila zelo motivirana saj je po štirih tekmah imela samo dve točki. Z borbenostjo so zasluženo slavili z 2:0. To je za nas pomenilo 3.mesto v skupini , ter »razigravanje« od 9-12 mesta. V »razigravanju« smo zbrali moči ter nadigrali ekipo NK Dekani z rezultatom 1:0, kar je pomenilo končno 10. mesto na turnirju. Za pristop in borbenost na igrišču bi pohvalil celotno ekipo U-13 ki se je udeležila omenjenega turnirja.

 

Trener A: Toni Mihalič

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive