Z DVIGNJENIMI GLAVAMI

V soboto, 20.09.2014 je naša članska ekipa prvič zaigrala pred domačo publiko, nasproti pa nam je stala ekipa Maribor »B«.

Omenjena ekipa je sestavljena iz velikega števila igralcev, kateri so že bili, oziroma so že v prvi ekipi Maribora »A« in temu primerni so tudi njihovi rezultati v dosedanjem delu prvenstva (3 tekme, 3 zmage, z gol razliko 21:3).

Kljub temu, je naša ekipa v tekmo krenila odločno, z željo po zmagi, predvsem pa smo se želeli našim navijačem predstaviti v dobri luči. Uvod tekme sicer ni bil najboljši, saj je sodnik v 15. minuti po zelo sumljivi situaciji dosodil najstrožjo kazen in gostje so povedli z 0:1. A je bilo potem nadaljevanje boljše in proti koncu prvega polčasa smo pokazali kaj znamo. Sprva nam iz lepo lepe situacije ni uspelo izenačiti, a smo to storili malo kasneje in rezultat v 43. minuti je bil poravnan na 1:1 (strelec Djuranovič Bojan). Takšen rezultat je obetal zanimiv drugi polčas in res je bilo tako.

Do 66. minute je bila tekma zelo odprta in lahko bi zadeli tako mi, kot tudi Maribor, žal pa je to prej uspelo Mariboru in rezultat je bil 1:2. V naši veliki želji po izenačenju smo v zadnji liniji naredili manjšo napako in sodnik je ponovno pokazal na najstrožjo kazen (že drugo za goste). Kljub zaostanku z 1:3 se nismo vdali in že čez nekaj minut smo po res lepi akciji znižali na 2:3 (strelec ponovno Djuranovič Bojan). Do konca tekme je ostalo še nekaj minut in pred vrati gostov je bilo kar nekajkrat vroče, predvsem iz prekinitev. Žal nam ni uspelo izenačiti, a smo kljub porazu lahko igrišče zapuščali dvignjenih glav, kajti ne naredi se ravno pogosto, da igralci in klop Maribora sodniku dopovedujejo naj zapiska konec tekme.

Mirno lahko rečemo, da smo se na tokratni tekmi predstavili kot dobra in kvalitetna ekipa ter da so na svoj račun prišli tudi gledalci. V imenu naših igralcev bi se jim zahvalil in jih na naslednjo domačo tekmo povabil še v večjem številu. Upamo in verjamemo, da jih bomo naslednjič razveselili ne samo z našim odnosom ter igro, ampak tudi z zmago.


Igralci, ki so zastopali barve naše ekipe: Jarc, Kidrič, Pirtovšek, Gabršek, Šmigoc, Korošec, Smodej, Gojzdnik, Jankovič, Kramer, Djuranovič B., Vunderl, Djuranovič G., Pfeifer, Kahteran in Vouk.

Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive