TUDI ZMAGA KADETOV

Po reprezentančnem premoru mlajših selekcij, je bil na sporedu 9. krog 1.SML in 1. SKL, premor je bolj koristil našim kadetom, saj so zabeležili prvo prvenstveno zmago...

V lepem popoldnevu so fantje od prve minute odločno krenili v tekmo. Že v prvem napadu so naši šampioni  prišli do udarca iz kota in tiha želja je bila, da jim z malo sreče uspe zadeti prvi.  Zadetka ni bilo, se je pa v enem izmed naslednjih napadov zatresla desna vratnica koprskega vratarja.

Z zgoščeno sredino in pritiskom na zadnjo linijo so si pripravili nekaj pol priložnosti, ki jih žal niso spremenili v zadetek. Strah pred pravilom, da če ne daš dobiš je začel počasi gristi vse na tribuni. A fantje na igrišču niso popuščali in trenerjeva dosledna navodila, so v 30. minuti prinesla željen zadetek. Lepo je zadel Luka Zalokar, a zadetek je bil posledica zbranosti in agresivnosti  vezne linije.

Gledalci na tribuni smo v nadaljevanju gledali lepo tekmo predvsem v obrambnem smislu, saj nasprotniku praktično niso pustili do zaključnega strela. V veliki želji po vsaj še enem zadetku smo vzpodbujali naše šampione, a je rezultat ostal do konca nespremenjen, in točke zasluženo na kontu naših kadetov.

Trener je zagotovo zadovoljen s pristopom in odnosom svojih fantov, nekatere nogometne prvine pa bo s svojmi fanti sedaj po dvigu samozavesti dosti lažje izpilil.

Mi jim verjamemo in vem da nas bodo v nadaljevanju sezone še navduševali.

ČESTITAMO!

K. B.

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive