ČLANI DRŽIJO STIK Z VRHOM

Po dveh zaporednih zmagah naših članov sta sledila dva poraza (Dravograd in Maribor), zato je ta peta tekma bila za nas izredno pomembna – ali se bomo priključili v boj za vrh ali bomo ostali na sredini lestvice.

Že sam začetek tekme je pokazal da smo prišli po zmago in dobre uvodne minute smo vnovčili z zadetkom iz razdalje (svoj prvenec za Šampion je dosegel Smodej). Nadaljevanje pa žal ni bilo najboljše in zaigrali smo tako, kot da nas je vodilni zadetek malo uspaval. Kljub temu smo si do konca prvega polčasa uspeli pripraviti še dve, tri zreli priložnosti, a rezultat prvega polčasa je ostal 0:1, tako da se je obetal zanimiv drugi polčas. In res je bilo tako, saj so gledalci lahko videli dva čisto različna obraza.

Prvi del drugega polčasa smo bili še vedno nekako uspavani in zaspani, kar so domačini izkoristili ter izenačili na 1:1, a nas je k sreči to prebudilo in začeli smo igrati tako kot smo se dogovorili. Priložnosti so se vrstile ena za drugo in po kakšni peti, šesti zaporedni priložnosti smo le zadeli, tokrat je bil strelec Jankovič. Do konca tekme smo imeli še nemalo priložnosti za povišanje svojega vodstva, a smo bili premalo zbrani. K sreči nasprotnik tega ni izkoristil, tako da je ostalo pri naši zmagi z rezultatom 1:2. Ta zmaga nas je priključila v boj za vrh lige in nam dala dodatnih moči za nadaljnje delo. Sedaj nas v roku nekaj dni čakata kar dve tekmi, sprva se v torek 30.09. podajamo na gostovanje v Zreče (pokal), nato pa se v nedeljo 05.10. v Celju srečamo z ekipo NK Šmarje. Fantje verjamejo v novi dve zmagi, obenem pa vas vabijo k podpori, saj je z vami »navijači - podporniki« vse lažje.


Igralci, ki so zastopali barve naše ekipe: Jarc, Kidrič, Kahteran, Gabršek, Šmigoc, Korošec, Smodej, Gojzdnik, Jankovič, Vouk, Djuranovič B., Felicijan, Djuranovič G., Aleksandrov, Poznič in Dajčer.


Trener: Bojan Arčan


SLIKA IZ TEKME Z MARIBOROM-B

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive