ČLANI PO JESENSKEM DELU

Člani – jesenski del
Končan je jesenski del tekmovanja v 3.SNL sever in sedaj lahko podamo kratko oceno.

Naši mladi fantje so na trenutke pokazali to kar smo od njih pričakovali, na momente pa se vidi pomankanje izkušenj, kar pa je nenazadnje za tako mlado ekipo v članski konkurenci tudi razumljivo. Jesenski del smo končali na 4. mestu (od 14. ekip), smo vodilni na lestvici »fair play« in imamo najboljšega strelca (15 zadetkov Djuranovič Bojana).

Ne smemo pa pozabiti, da smo prišli v finale pokala MNZ Celje in si s tem posledično že zagotovili nastop v pokalu Hervis 2015/2016 (na nivoju NZS-ja). Skratka, določene zadeve so dobre, lahko pa bi bile seveda še boljše. Tu mislim predvsem na udeležbo na treningih, kajti že tako ne ravno številčna članska zasedba, ima probleme z vadbo med tednom (fakulteta v Ljubljani, fakulteta v Mariboru, šola v Celju, šola v Velenju, itd.). 

Vse to je posledica naše mladosti, ampak v to smo šli namensko, kajti cilj naše članske ekipe je dokazovanje, pridobivanje izkušenj, individualni napredek posameznikov, itd. Zato je v tej ekipi dobilo veliko minutaže tudi nekaj naših najbolj obetavnih mladincev, za katere lahko mirno rečemo, da so svoje delo opravili z odliko in da smo z njimi več kot zadovoljni.

Sedaj v dolgi zimski pavzi sledi resno delo, kajti v spomladanski del želimo vstopiti še boljši, sigurno pa bo prišlo tudi do kakšnih sprememb v igralskem kadru (pričakuje se predvsem prihode). Definitivno pa ne bomo odstopali od naše usmeritve, torej hitra in atraktivna igra, z dobrimi ter talentiranimi mladimi igralci.

Trener: Bojan Arčan

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive