Sezona turnirjev se nadaljuje

Selekcija U-9 je v petek 04.12.2015 sodelovala na turnirju v Dravogradu.

Vseh sodelujočih ekip je bilo 16, ekipe pa so bile razdeljene v 4 skupine. Na turnirju je NK Šampion imel prijavljeni dve ekipi, vsaka pa je bila v svoji skupini (vsaka ekipa je imela po tri tekme, v četrtfinale pa sta se iz skupine uvrstili po dve prvouvrščeni ekipi).

 

Ekipa NK Šampiona 1 je v svoji skupini zasedla 2. mesto in se tako uvrstila v četrtfinale, kjer je proti ekipi Rudar Velenja po rednem delu odigrala 2:2. Sledile so 7.m, kjer pa so žal bili srečnejši Velenjčani.

Ekipa NK Šampion 2 je v svoji skupini zasedla 3. mesto in se ni uvrstila v nadaljno tekmovanje.

 

Igor Pavlović: Rad bi pohvalil fante za prikazano na tem turnirju. Bili so borbeni, veliko so tekli, prikazali so, da si želijo igrati nogomret.  Menim, da smo lahko zadovoljni z izkupičkom na turnirju. Bolj kot rezultat, je pomembno to, da so fantje pridobili nove izkušnje, se zabavali in se tudi naučili nekaterih novih stvari. Fantje naj pridno in zavzeto trenirajo še naprej, saj se trud in vztrajnost vedno poplačata.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive