PISMO ŠAMPIONA IZ ŠVICE

Tokrat se nam je oglasil Golemić, Trenutno se nahaja v Švici, a njegove želje segajo dlje. Preberite si njegovo pismo.

Na začetku bi se rad zahvalil kolektivu NK Šampion (Jani, Bojan, Vaske, Saška, Miro in tudi ostali prijatelji kluba, STARŠI - NAVIJAČI, sponzorji brez zamere če sem koga pozabil) ki ste bili del mene takrat ko sem igral v Šampionu, ter del moje nogometne  poti! NK Šampion bo vedno v mojem srcu!

Ko sem začel igrati  nogomet, to ni bilo zaradi denarja, ampak iz ljubezni. Tudi zdaj to počnem zato ker ga imam RAD,  denar je nujni hudič ki ga potrebuješ da bi preživel, ampak bistvo vsega je nogomet!

Ko sem prišel v SLOVENIJO (kakšnih 7 let nazaj ali pa celo več),  je bila predvsem moja odločitev.  V Celje sem prišel v mesecu juliju 2008 z mojo familijo na dopust. Malo bom skrajšal, ampak bistvo je da se je prikazala  priložnost da grem na trening z Šampioni!!! Katero sem z veseljem sprejel. Takoj na začetku sem opazil »majstore«  nogometa ki so bili na višji ravni od mene, nekateri igrali za reprezentanco, kar me je zelo veselilo ker sem si mislil, če bom močno treniral bom dosegel ta nivo, če bom dosegel ta nivo bom lahko mogoče igral za mojo reprezentanco. Na samem začetku navodila trenerja Janija (katerega zelo cenim ter dvomim da bi bil zdaj to kar sem če nebi bilo njega) sem sprejel, svetovanja, kritike, tudi kdaj pohvale ha ha ha, ker sem vedel da brez trdega dela, vztrajnosti in odločnosti ne bom dosegel to kar si želim - Igrati nogomet na profesionalnem nivoju. Tisto kar hočem povedati "mali" ŠAMPIONČKI je to, da vam ta klub omogoča pravilen razvoj ter vas lahko  nauči osnovnih nogometnih korakov katere boste potrebovali v karieri če ste se odločili seveda da igrate nogomet!  Ampak tudi od vas je odvisno ali boste potrpežljivi pridni in vztrajni da boste sledili svojim sanjam! Jaz sem bil in zdaj sem tu kjer sem.

Moja nogometna pot je bla težka, če ne verjamete vprašajte Janija, kako sem trdo delal, pa treniral, pa tudi koliko problemov sem imel. Ampak iz vsega tega sam izšel močnejši in vedno z isto voljo šel naprej, da dosežem to kar hočem. V Šampionu sem preživel leto in pol kot mladinec in še leto pri članih. Po Šampionu sem šel nazaj v Srbijo. Naslednja postaja FK Mladost Lučani. V treh letih naslov prvaka 2.lige. Igranje na Marakani  proti Crveni Zvezdi,  na JNA proti Partizanu so bile odlične izkušnje pa tudi to kar sem si želel,  dokazovanje v moji državi. Zdaj ko sem star 24 let,  lahko bi se reklo, da imam precej izkušenj.

Lahko vam povem da sem se od vsakega trenerja lahko nekaj naučil!  To je pomagalo da postanem boljši, vedno boljši. Da sem postal eden od najboljših obrabnih igralcev v Srbiji.

Spomnim se enkrat ko me je Vaske treniral in učil da brcam z levo (sicer brcam z desno) ko sem mu povedal da ne znam brcat z levo,  je rekel : "Najlažje je povedat ne znam in se tu ustavit, moraš skoz trenirat, vadit, vadit, vadit, da boš naučil" !

Po treh letih v Srbiji sem doživel tisto kar sanja vsak igralec. Da te hoče kupiti drugi klub, pa še iz tujine. Vse kar si delal, žrtvoval, trpel, se je splačalo!  Zdaj sem v Švici na posoji v Fc Chiasso ampak sem  igralec od FC Lugana (prva Švicarska liga). Uživam u nogometu pa tudi v življenju.

Vedno sem verjel da bom dosegel nekaj V NOGOMETU in tudi v prihodnosti bom pisal ker se nimam namena ustaviti tu.  Sanjam da bom enkrat igral v Bundesligi, vedno  bližje sem cilju. Ko pa bom dosegel to…  kdo ve, tudi Liga Prvakov ni nedosegljiva!

ŠAMPIONI, VERJEMITE V TO KAR DELATE PREJ ALI SLEJ SE BO SPLAČALO.!

ŠE ENKRAT BI SE RAD ZAHVALIL NK ŠAMPIONU NA VSEM KAR ME JE NAUČIL PA TUDI LJUDJEM KATERI SO IMELI PRECEJ ŽIVCEV DA SO ME TRPELI.

Brez zamere za napake, sej že par let nisem govoril slovenščine.

VLADO GOLEMIČ ŠAMPION!


NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive