PREHOD NA POLETNI ČAS

Kot vsako leto tudi letos

Pozdravljeni!

Obveščamo vas, da se prehod iz zimskega na poletni čas letos zgodi v nedeljo, 27. marca 2016. Na ta dan moramo ob 2. uri zjutraj ure premakniti za eno uro naprej, torej na 3. uro in bomo s tem prešli na poletni čas.

Uro bomo zopet premaknili v nedeljo, 30. oktobra 2016.

P.S. ker smo v našem klubu prilagodljivi in se trudimo fantom dati največ, se občasno spremeni tudi plan dela (urnik vadbe). Zato prosimo vse starše, da večkrat pogledajo plan dela, saj se lahko plan med tednom tudi spremeni (sprememba termina tekme, sprememba igrišča, sprememba zaradi slabega vremena, itd). V vsakem primeru pa naj imajo otroci v tem prehodnem obdobju s seboj opremo tako za telovadnico, kot tudi opremo za ven. Če je vreme slabo so lahko v telovadnici, če je vreme primerno, pa lahko gredo ven.

Hvala za razumevanje in lep pozdrav!

 

 

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive