ENKRAT ŠAMPION, VEDNO ŠAMPION

Sreda, 8. junij 2016, konec sezone tudi za mladince in kadete ŠAMPIONA.

Včeraj so bile na sporedu povratne tekme kvalifikacij za krčenje 1. Slovenske mladinske in kadetske lige. V naslednji sezoni bo tako v tej ligi nastopalo samo še 14 ekip. Šampion je tako moral igrati kvalifikacije, kljub temu da je zasedel 13. mesto v 1. ligi  od 16 ekip.  Nasprotnik je bila ekipa Dravinje, ki je osvojila prvo mesto v 2. SML in SKL.

V soboto so naši fantje odigrali prve tekme v Konjicah. Kadeti so svoj del naloge več kot odlično opravili že tam, da pa je mesto v 1. Slovenski nogometni ligi ŠAMPIONOVO, so dokazali mladinci na domači tekmi. Z všečno in borbeno igro so goste iz Slovenskih Konjic premagali kar z 8:2.  Navijači bili ste odlični!

Naš nogometni klub ŠAMPION tako že 9. leto zapored ostaja med najboljšimi slovenskimi klubi v 1. Slovenski mladinski in kadetski ligi. Kot velikokrat reče naš predsednik, ČE POZNAŠ CILJ, BOŠ NAŠEL POT.  Ciljev Šampionu ni nikoli zmanjkalo, da pa bo pot do tja lažja se lahko zahvalimo njemu in vsem trenerjem, sodelavcem, pokroviteljem in staršem ki so v klubu ŠAMPION prepoznali možnost napredovanja, napredovanja  in kvalitetnega dela.

Hvala tudi fantom, ki so v teh dveh tekmah in v celi sezoni s ponosom nosili grb Šampiona, mladincem, ki po tej sezoni stopajo na pot članskega nogometa želimo veliko tredega dela, sreče in uspehov na igriščih in tudi izven njega. Verjetno je prav, da jih na tem mestu naštejem, saj so vsi zrasli v nogometni šoli Šampion in so zaslužni, da se zgodba ŠAMPIONA nadaljuje.  Hvala vam za vaš neizmerljiv prispevek;    FERLEŽ TIM, HALJETA NERMIN, HOMŠEK DAVID, KRANTIĆ ILIJAZ, PIPAN DAVID, RADIĆ ALEKSANDAR, ROMIH ROK, VERGILAS LEONARDO in VUNDERL LAN.

NAŠI POKROVITELJI

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Zakonodaja lastnikom spletnih strani nalaga, da morajo svoje obiskovalce informirati o piškotkih, ki jih uporablja njihova spletna stran, za uporabo piškotkov pa potrebujejo privoljenje vsakega obiskovalca. Pravila za piškotke..

  Sprejmete piškotke iz te spletne strani?
EU Cookie Directive